Over ons.

Wij zijn Rene en Willemien en onze bruine labrador Zulia.
Eind 2019 zijn we neergestreken in de BaeckenHoeve nadat we verliefd zijn geworden op deze unieke rustige plek en dit huis. René heeft Friese roots en ik (Willemien) Zeeuwse roots en uiteindelijk heeft deze plek de doorslag gegeven om voor Zeeland te kiezen.

Wij willen deze mooie plek graag delen met anderen en hebben daarom een Comfortabele Suite gecreëerd in onze woonboerderij.

Willemien:

Ik heb jarenlang als inkoper in interieur en mode gewerkt en zodoende in vele hotelkamers over de hele wereld gelogeerd, met daarnaast een opleiding Interieurstyling. En nadat Rene een opslag vol met Antiek en een oldtimer verzameld had, waar nu eindelijk een plek voor gezocht moest worden, hebben Rene en ik onze droom waargemaakt (na een grondige verbouwing) om een luxe suite te creëren op een unieke locatie. Een locatie waar mensen kunnen genieten van rust en natuur maar ook van luxe, gezelligheid en comfortabele ruimten. Vandaar de naam FarmHouse Suites.
Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen alsof ze bij vrienden logeren. Gastvrijheid is voor ons belangrijk, maar ook de privacy en rust van onze gasten.
De eerste Farmhouse Suite is nu een feit en gezien de Corona wachten wij voorlopig met de opening van een tweede Suite zodat verblijvende gasten volledige privacy hebben. Wij hopen deze prachtige plek met velen te kunnen delen!