Previous
Next

Omgeving.

Ook buiten kun je genieten van de landelijke omgeving en het mooie weidse zicht op het dorpje Baarland in de diverse zitjes bij de moestuin en boomgaard. De Zeedijk ligt op 250 meter van de boerderij waar je kunt wandelen of fietsen langs de Schelde. Er zijn vele mooie fietsroutes in Zuid-Beveland. Het Schelde strandje met strandbrasserie De Landing bevindt zich op 2,5 km. Ook ligt de boerderij op korte rijafstand van het mooie historische stadje Goes, maar ook Middelburg, Veere, Domburg en Zouteland zijn goed te bereiken evenals Antwerpen en Gent voor een dagje uit. Kortom er is in de omgeving genoeg te beleven. 

De Zak van Zuid-Beveland

In de Zak van Zuid-Beveland wordt zorgvuldig gewaakt over één van de oudste polderlandschappen van Nederland. De eeuwenlange strijd tegen het water heeft hier geleid tot een dicht stelsel van slingerende dijkjes. Ze vormen het patroon van een fraai geschakeerde lappendeken.

De Kleine Toren van Baarland

In het dorp Baarland bevindt zich het restaurant De Kleine Toren van Baarland waar in een kerk op culinair niveau gedineerd kan worden. De Zeedijk met wandelpad en fietsroutes langs de Westerschelde bevindt zich op ca. 200 m en het mooie Bakendorpse strandje met strandbrasserie op ca 2,5 km.

Goes

De gezellige stad Goes ligt op 15 minuten rijden met historische binnenstad en mooie haven en bovendien een fraaie 18 holes Golfbaan in de buurt. 

De Westerschelde is al eeuwenlang een druk bevaren handelsroute. Een imposant zeefort bij Ellewoutsdijk benadrukt het historische belang van de riviermonding. Vanaf het uitkijkpunt bovenop het fort kijk je aan de ene kant uit over de Westerschelde en aan de andere kant over het natuurgebied van de inlaag 1887, een geliefde pleisterplaats voor duizenden watervogels.

 Ook ligt de BaeckenHoeve op korte afstand van de mooie plaatsen Middelburg, Veere, Domburg en Zoutelande maar je bent ook zo in de Belgische steden Antwerpen, Gent of Brugge. Kortom genieten van luxe, rust en ruimte maar genoeg te doen in de omgeving.